Hoppa till sidans innehåll

Föräldragrupper


Genom föräldragrupperna jobbar vi för klubben och samtidigt blir vi delaktiga i våra barns fritidsintresse under trevliga former.

Säsongen 2019/2020 finns följande föräldragrupper:

Tävling och test

Sponsring

Läger och disco

Cafeteria

Försäljning och Lotteri

Show

Ismaskin i Säter

Fördelning av föräldrar i respektive grupp 2019/2020 

 

Att driva en idrottsförening kräver, förutom pengar, en stor arbetsinsats i form av tid och engagemang. Medlemmarna i styrelsen är engagerade och avsätter en hel del av sin fritid för klubben. I längden blir det för betungande för styrelsen att på egen hand genomföra allt arbete som krävs för att verksamheten ska fungera på ett så bra sätt som möjligt. På årsmötet inför säsongen 2006/2007 fattades ett beslut om att föräldragrupper skulle bildas. Föräldragrupperna ska inte utföra allt arbete själva men har ansvar för planering, samordning och att arbetet blir utfört. Styrelsen har det övergripande huvudansvaret för verksamheten. Styrelsen har även en ansvarig per föräldragrupp som man kan vända sig till i frågor kring föräldragruppens arbete.

 

För varje föräldragrupp utses en sammankallande som ansvarar för att övriga föräldrar i gruppen aktivt involveras och deltar i det arbete som gruppen ska utföra. Styrelsen underrättar sammankallande om det dyker upp något som kräver en arbetsinsats från någon av föräldragrupperna och har en regelbunden och öppen kommunikation med sammankallande i respektive grupp.

 

Vi förväntar oss att minst en förälder per familj (med undantag för skridskoskolan) ingår i någon av grupperna. Vid säsongsstart varje år får man önska vilken grupp man helst vill tillhöra. Vid fördelningen tas hänsyn till detta, någon garanti att man hamnar i den grupp man valt i första hand kan dock inte ges. Vill man inte göra ett eget val placeras man i en grupp där det behövs förstärkning. Det går även bra att vara med i flera grupper.

 

Att aktivt delta i föräldragruppernas arbete bidrar till att vi alla hjälps åt att göra så att klubben och dess verksamhet fungerar på ett så bra sätt som möjligt. Detta är en möjlighet för oss föräldrar att lära känna varandra och under trevliga former göra en insats för och bli delaktiga i våra barns fritidsintresse.

Uppdaterad: 04 SEP 2018 16:57 Skribent: Karin Andersen Lindström
Epost: Adressen Gömd

Årets show

Friends Around the World

flyttas till 2021 - nytt datum kommer

______________________

Sponsorer säsongen 2019/2020

Klubbsponsorer: 

 Borlänge energi logga

 

tunabyggen_rgb logga

 

 

 

 

Mäklarhuset Byggma

Åkarsponsorer: 

Babyproffsen

Haganäs

T.A Electric

 

Eventsponsorer: 

Evenemagnus

 Övriga Sponsorer: 

Montrab

 

Stötta oss, anslut till Gräsroten!

Gräsroten

Följ oss på Sociala Medier!

Facebook

Instagram

 

Länkar: 

https://www.sisuidrottsutbildarna.se/dalarna

 

Svenskan

nsk

 

 

Postadress:
Borlänge KK - Konståkning
Karin Andersen Lindström, Södra Strömvägen 29
79146 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info