Hoppa till sidans innehåll

Övriga tränare


Klubbens tränare säsongen 2020/2021

Elin Barmé

Elin är ansvarig tränare för grupperna Vuxen Silver, Vuxen Brons och Synkro. Utöver det hjälper Elin till som tränare i alla grupper i Borlänge och Falun när det behövs. Hon är själv aktiv åkare i klubbens Vuxen Guld och har varit tränare i många år. Elin har tränarutbildning steg 2A. 

Alicia Bokvist Olsson

Alicia är framförallt tränare i våra nybörjargrupper i Falun men hjälper till i alla grupper i Borlänge, Falun och Säter när behov finns. Hon tränarutbildning steg 1A och har varit tränare i klubben sedan säsongen 2018/2019.

Maija Markkula

Maija hjälper till som tränare i alla grupper i Falun och gör även tävlingsprogram. Maija kommer från Finland där hon själv har tränat och tävlat under många år. Hon har varit tränare i klubben sedan säsongen 2018/2019. 

Josefin Büki

Josefin är tränare i konståkningsskolan och våra nybörjargrupper i Borlänge. Josefin har tidigare tränat och tävlat i Orsa KK och åker nu i klubbens Vuxen Guld. Josefin har tränarutbildning steg 1B samt domarutbildning. 

Elsa Elisson

Elsa är tränare för skridskoskola, konståkningsskola och nybörjargrupper framförallt i Borlänge men hjälper även till i Falun. Hon har tränarutbildning Grund och är själv åkare i klubbens grupp Röd. 

Anna Lindström

Anna är tränare för konståkningsskola och nybörjargrupper i Falun. Hon har tränarutbildning Grund och är själv åkare i klubbens grupp Röd. 

Nellie Tangen

Nellie är tränare för skridskoskola, konståkningsskola och nybörjargrupper i Borlänge. Hon har tränarutbildning Grund och är själv åkare i klubbens grupp Röd. 

Tilde Zetterström

Tilde är tränare för skridskoskola, konståkningsskola och nybörjargrupper i Borlägne. Hon har tränarutbildning Grund och är själv åkare i klubbens grupp Vit. 

Lilly Almquist

Lilly hjälper till som tränare i alla grupper när det behövs. Hon håller både i is, barmark och dans. Hon har tränarutbildning Grund och är åkare i klubbens grupp Vit. 

 

Uppdaterad: 17 DEC 2019 15:58 Skribent: Wilma Zetterström
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer säsongen 2020/2021

Klubbsponsorer: 

 Borlänge energi logga

 

tunabyggen_rgb logga

 

 

 

 

 

 

Mäklarhuset 

Maserfrakt 

 

Åkarsponsorer: 

 

 

T.A Electric

 

Eventsponsorer: 

Evenemagnus

 Övriga Sponsorer: 

Montrab

 

 

Stötta oss, anslut till Gräsroten!

Gräsroten

 

Följ oss på Sociala Medier!

Facebook

Instagram

 

 

Länkar: 

 

RF SISU

 

Svenskan

nsk

 

 

Postadress:
Borlänge KK - Konståkning
Karin Andersen Lindström, Södra Strömvägen 29
79146 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info